Juniorit

SC-Ruka järjestää junioreille toimintaa Kuusamon Keilahallilla. Squashia pääsee pelamaan niin pienryhmissä, perheen kanssa tai yksin.

Squash

Hauskaa ja monipuolista liikuntaa

Squash tarjoaa kaikkea mitä urheilulta ja liikunnalta voi odottaa. Squash kehittää laajasti eri liikuntaominaisuuksia kuten nopeutta, koordinaatiota, kestävyyttä, voimaa ja notkeutta. Juurikin näistä syistä squash sopii lapsille ainoaksi harrastukseksi tai hyväksi oheislajiksi muiden harrastusten rinnalle.

Tärkeintä on, että lapset ja nuoret pitävät hauskaa harrastuksissa, siksi pidämme treenejä niin harrastelijoille kuin kilpaakin pelaaville junioreille. 

Seurassamme ensimmäiset kokeilutreenit ovat ilmaisia lapsille ja nuorille.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on jakanut SC-Rukalle seuratukea. Seuratuella on mahdollistettu junioritoiminnan kehitys seurassamme.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Omasta takaa tarvitset sisäpelikengät, jotta squashkentällä on turvallista liikkua. Seurallamme on keilahallin alakerrassa squash- ja racketballmailoja sekä palloja, joita saa käyttää vapaasti treeneissä ja omalla ajalla.

Juomapullo ja tavalliset sisäliikuntavaatteet on hyvä olla mukana. Seuraltamme löytyy myös suojalaseja, mutta treeneihin voi halutessaan tuoda omatkin suojalasit.

Treeneihin voivat osallistua kaikki lapset ja nuoret taitotasosta ja taustoista riippumatta. Lisäksi perheet ovat tervetulleita mukaan.

Kysy lisää Kari Niskalalta 050-5842080.

Seuramme treenit on Kuusamon Keilahallilla (Vanttajantie 6).

SC-Rukan junioritoiminnanjohtaja Kari Niskala järjestää treenit junioreille.

Ota rohkeasti yhteyttä Kariin puhelimitse 050-5842080.